Bekijk Thaise massage is echt goed ~ Absoluut een aanrader?

Ik hou ervan om voor mijn lichaam te zorgen, maar ik ben al een tijdje gek.. Ik ging elke week op reis nadat ik op de kleuterschool had gespeeld. Het heet Pencance, maar ik ging eten en zwemmen met mijn kinderen, en ik had een dagelijkse leven met geen rust. ik ben gek doen gedurende drie maanden sinds March (alsof ik ben geen Mencius moeder, maar een blinde moeder), en ik ging naar de Gwangalli massage winkel voor de eerste keer in bijna een jaar met mijn moeder, die terugkwam van een test in Seoul omdat ze zich niet lekker voelde nadat ze haar naar de kleuterschool had gestuurd. Het echt zo mooie uitzicht op de oceaan geeft je veel genezing. Het is de favoriete plek van mijn moeder, dus ik ging met haar mee en deed weer een goede schoondochter-cosplay.
Gwangalli-massage eindigde niet met een mooie, maar de smaak was zo goed dat ik er een keer heen ging en zei: laten we gaan. Mijn vader stortte in en werd opgenomen in het ziekenhuis, en ik kon niet naar een blah blah blah blah blah blah. 스웨디시 Dan vindt mijn moeder het niet leuk, dus ik dacht dat ik haar humeur een beetje zou veranderen~, maar nogmaals, mijn moeder vond het erg leuk.


Het is op de hoek van het blok met het Hotel Central Bay aan de hoofdweg, en je kunt je auto parkeren op de originele parkeerplaats direct naast de openbare parkeerplaats een blok daarachter, en het is beschikbaar voor 2 uur. Gwangalli is een plaats waar parkeren omslachtig en moeilijk te vinden is, maar ik vind het nog leuker omdat het een Gwangalli-massagewinkel is waar parkeren gemakkelijk is.


De hele verdieping wordt gebruikt, dus als je uit de lift stapt, is de voordeur daar. Er is een kleine bank waar je kunt wachten, dus ik ging zitten en wachtte een tijdje.


Bekijk Thaise massage prijzen zijn als volgt.
De Tycos wordt voorzichtig beheerd met stretching en acupressuur, en de Aroma Course wordt voorzichtig beheerd met aroma-olie. Ik hou van beide, dus ik maak me elke keer zorgen, maar als je sterke druk hebt, Thai, en als de druk niet te sterk is, Aroma is perfect.Het is niet erg ruim van binnen, maar er zijn niet veel Gwangalli-massagewinkels die vanuit alle kamers van de Gwangan-brug een panoramisch uitzicht op de oceaan bieden. Zodra je de kamer binnenkomt, heeft het een prachtig zicht waar je “Wauw!” kunt horen, dus ik zou aanraden om het aan het einde van de datumcursus in te doen.


De binnenkant is heel groen.Is dit een Zuidoost-Aziatische massagewinkel of een Gwangalli-massagewinkel?Ik kan al lang niet meer naar het buitenland, dus ik wil er helemaal uit.


Het voetenbad is zo ~ Het is over het algemeen klein, maar je kunt er rustig en comfortabel van genieten, dus het is geweldig voor een stel of voor een moeder-dochter of vrienden ~ Ik voel me erg ongemakkelijk op plaatsen die tegenwoordig gewoon te druk zijn ㅠ


Elk hoekje en gaatje van Yaton is helemaal als een reis naar Thailand, dus ik ging niet meteen naar binnen en nam wat foto’s. Ik vond deze plek zo leuk dat ik erover moest opscheppen tegen mijn vrienden die oorspronkelijk in Busan woonden. Maar iedereen weet. Terwijl ik de enige was die het niet wist


De laatste keer dat ik verslaafd raakte en verslaafd naar huis ging, wist ik het niet, maar er zijn veel dingen voorbereid zodat ik mijn make-up kan wassen en meteen naar de badkamer kan gaan en me meteen kan aankleden~ Heh ik heb het net en ging naar huis, maar ik wist het niet

Ik heb net de kamer binnenkwam en het is enorm ~~ De open zee is perfect ~ ik eigenlijk leven in Yunnan, maar de zee is zo mooi als ik kijk naar het ~ Yaton De zee spreidt zich uit in een oogopslag. Als je hem in en take je vriendin, je zult het echt leuk vinden~


Dan moet je nadenken over wanneer de beste tijd is om een ​​Gwangalli-massage te krijgen!~ Sommige van mijn buren die mijn bericht lezen, plannen toch zeker een date-cursus~?

Het uitzicht Thaise massage is het mooist bij zonsondergang. Er is een tijd dat de lichten van de Gwangan-brug één voor één worden aangestoken. Als je binnenkomt, beginnen de lichten één voor één aan te gaan, te beginnen met de roze lucht, en als je midden in het onderhoud kijkt, wordt het donkerder, en als de lichten aan zijn, is het zo mooi. Het wordt aanbevolen om op deze dag wat laat te eten, of een middelmatige hardloper te eten.


Er is ook een mand op de vloer waar je je kleding kunt ophangen en tassen en accessoires kunt opbergen.


De dikke en comfortabele topper is bedekt met een volledig Thaise hoes, en een jurk en wegwerpondergoed zijn ook inbegrepen.Hij maakte zelfs hete thee zodat ik het kan drinken als ik dorst heb in het midden, maar ik kan het niet allemaal opeten voordat ik het heb verzorgd, dus ik leg het terug en eet het op. Wat is het leuke aan de hoes ?


De meeste cafés hebben niet zo’n uitzicht, maar het is echt goed.


Hororop Hororop Na genoten te hebben van een heerlijk kopje hororop kwam de manager binnen. Ik vond hem de vorige keer zo leuk, dus ik hoop dat hij het deze keer ook zal zijn. is het niet? Ik weet het niet, maar het is nog steeds geen grap haha


Mijn moeder krijgt het ook terwijl ze comfortabel ligt en rust, maar toen ik hier en daar een behandeling kreeg, realiseerde ik me waarom mijn gezicht naar de zijkant draait als ik ga liggen wanneer ik een behandeling voor mijn rug krijg. Moet ik ademen? Maar verrassend genoeg was er geen plek om ademruimte te maken met twee kussens, toch?Ik lag op mijn gezicht met het groene kussen naar boven en het grote kussen naar beneden, dus het was minder benauwd, ook al droeg ik het masker de hele tijd.


Elke keer als ik naar de Buthai-massage ga, maak ik veel foto’s om te laten zien aan de mannen van ons huis, Kim. Zie het als op de topper liggen en naar dat uitzicht kijken. Is het niet echt, echt, echt , echt slechte ham? Hoe ben je hier aan een stoel gekomen?


Asmma was zo opgewonden dat ze ook een selfie nam.
Als je met een vriendin ging en je kromp ineen, vroeg hij je om een ​​selfie te maken. Hij zei dat hij naar het toilet zou gaan. Toen zei hij dat hij naar binnen zou gaan en een foto zou maken. Hij werd een goede vriend.


Ik stuurde mijn kind naar de kleuterschool en ging daar overdag heen, maar dat was jammer, want ‘s avonds was het mooier. Toen ik wegging, zei ik dat tegen de baas en hij zei dat de kleintjes ook de Gwangalli-massage komen halen!


Er wordt voor de moeder gezorgd en het kind aan zijn zijde, of de kinderen worden heel graag verzorgd, er zijn zelfs klanten die vaak met hun 6-jarige dochtertje komen! Huh, ja, ik masseer het been van mijn zoon elke dag, dus kunnen we samen gaan?


Ik vergeet steeds het gezicht van mijn tante.. Ik heb veel foto’s gemaakt. Het is lang geleden dat ik een vrije vrouw ben geweest, dus ik moet heel blij zijn geweest dat ik vloog.


Terwijl ik werd begeleid, sprak ik niet goed Koreaans, maar de manager, die zo puur en slim was, zei: “Doet je schouder pijn?” en zei sorry dat hij je veel zou ontlasten, dus het was een goede tijd voor niets.


De volgende keer zal ik zeker mijn kleintje meenemen en het samen proberen~ Als je hier op date gaat, voeg het dan zeker toe aan je cursus~ Het is echt helend!


Als je op zoek bent naar een echt goede Gwangalli-massage met een goede sfeer, dan is de Buthai-massage waar ik twee keer ben geweest echt goed ~ Helemaal aanbevolen

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다